Bli sponsor

Bli sponsor till Varbergs Konståkningsklubb

Varbergs Konståkningsklubb är i likhet med de flesta andra svenska idrottsföreningar en ideell förening. Klubben och verksamheten drivs av medlemmarna själva och med hjälp av föräldrar. Vi vill ge våra åkare ett meningsfullt fritidsintresse oavsett om det handlar om att ta sina första skär på isen i skridskoskolan eller om att träna och tävla på hög nivå. En viktig ledstjärna är att vi ska trivas och ha kul tillsammans.

Vi har tagit fram nedanstående sponsorpaket så att du/ditt företag kan hjälpa oss med vårt arbete.

Nedanstående paket kan kombineras efter överenskommelse
vill du veta mer? kontakta kansli@varbergskk.se

 

Sponsorpaket – Guld

Banderoll på väggen i ishallen och logotyp på Varberg Konståkningsklubbs hemsida. Reklam i Varbergs Ishall ger exponering mot många. Den kommer inte bara synas i samband med VKK´s verksamhet utan även då kommunen har evenemang och åkning för allmänheten. Kostnad 3000kr/år eller enligt överenskommelse. Engångskostnad 1000 kr för tillverkning tillkommer.

Sponsorpaket – Silver

Produktsponsring vid shower och event arrangerade av klubben. Ert företag och samarbete med föreningen annonseras av speaker vid evenemang och er logotyp presenteras på hemsidan. Här finns även möjlighet att sponsra skridskoskola, tävlingar, läger eller andra aktiviteter. Varor och kontanta bidrag värderas lika. 

Sponsorpaket – Brons

Företagslogotyp på VKK´s hemsida. 500kr/år. Logotyp på hemsidan ger er spridning av ert företags engagemang för VKK på Google.